close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  close

  Adauga review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *

  Despre noi

  ALY SMART ELECTRIC SRL activează în domeniul instalațiilor electrice avand o echipă profesionistă si de incredere.

  Vă suntem disponibili  pentru execuții, verificare si intretinere la branșamente electrice, iluminat, paratrăsnet, împământare, masuratori, modificari ale instalatiilor electrice existente pentru case de locuit, birouri, diferite societati comerciale, hale industriale

  La cerere intervenim in retelele electrice aeriene sau subterane.

   

  Specialistii noștri electricieni, acreditați ANRE pot pune în funcțiune sisteme fotovoltaice de orice dimensiune si de ultima generatie.

  Venim cu solutii profesioniste de inalta calitate in domeniul energiei alternative regenerabile pentru a aduce cu adevarat economie, confort si siguranta in casele si afacerile dumneavoastra

  Totodata, suntem acreditati ISU, astfel ca va oferim consultanta in vederea obtinerii autorizației PSI. Inspectam constructia, facem masuratori apoi intocmim documentatia specifica.

  Dupa ce ne asiguram ca sunt respectate prevederile in vigoare putem asigura consiliere pentru obtinerea in termenul cel mai scurt a avizului / autorizatiei PSI.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles